FI*Marjametsän Aura

Aura on tämän kissalan ensimmäinen oma kasvatti. Oli hieman erilainen juhannus kuin normaalisti, sillä tällä kertaa juhannus meni Miisun synnytystä odottaessa. Lopulta siskokset tulivat maailmaan myöhään juhannuslauantaina.

Kilpparinaaras on ollut hakusessa jo pidempään. Aika monen kasvattajan sivuilla on tullut käytyä pentuja katselemassa, mutta sitä kilpparinaarasta ei ikinä löytynyt. Lopulta se siis löytyi lähempää, kuin osasimme odottaa. Päätös Auran jäämisestä kotiin tehtiin jo siinä vaiheessa, kun muu pentue oli vielä syntymättä.

Aura on vankkarakenteinen nuori naaras. Nyt ikää on seitsemän kuukautta ja painoa on kertynyt mukavat 3,6 kiloa. Näyttelyitä on takana kuusi ja pääsääntöisesti Aura on saanut kehuja niin tuomareilta kuin muilta metsäkissakasvattajilta.

Kotioloissa Aura on melkoinen jääräpää. Utelias kuin mikä ja jos Aura on jonnekin päättänyt mennä, sinne Aura myös menee. Voi olla, että Auran kanssa tulemme vielä olemaan helisemässä, sen verran pomon luonnetta tästä pikkukissasta löytyy.