Marjametsän kissala

FI*Marjametsän on suhteellisen uusi kissala Ylivieskassa, Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa. Kuten nimestä voi päätellä, kissalan rotuna ovat norjalaiset metsäkissat. Kasvattajanimi on hyväksytty FIFéssä 2.3.2015. Tällä hetkellä kissalan muodostavat pojat FI*FoxyPaw's Red Rover ja DK*Vorbeck's Machoi sekä tytöt SE*For Keeps Love Is A Battlefield, SE*For Keeps We Belong ja oma kasvattimme FI*Marjametsän Aura. Joukkoon on liittynyt myös Roopen jälkeläinen FI*WitSarin Elite, joka saapui täydentämään kilppariosastoamme toukokuun lopussa 2017.

Heinäkuussa 2019 menetimme rakkaan Rikumme autuammille maille. Sen verran rankasti Rikun kuolema näytti Roopeen iskevän, että uusi kaveri oli Roopelle löydettävä nopeasti. Viime kesänä 11 vuotta täyttänyt Roope vaikuttaa taas tyytyväisemmältä, kun vuoden 2019 toiseksi viimeisenä päivänä Roope sai kaverikseen Tanskassa kasvaneen Masan (DK*Vorbeck's Machoi).

Viimeisimpänä joukkoon liittyivät sisarukset FI*Marjametsän Kivikkopuron isomus ja Lemmentähti. Isomus jäi kotiin monen erilaisen käänteen jälkeen, Lemmentähti (tai joku muu pentueen tytöistä) oli suunnitelmissa jättää kotiin joka tapauksessa. Kuvassa ovat vasemmalta oikealle meidän omat kasvattimme FI*Marjametsän Kivikkopuron isomus, FI*Marjametsän Aura ja FI*Marjametsän Lemmentähti.

Kaikki kissamme ovat äärimmäisen tärkeitä perheenjäseniä ja elävät kanssamme normaalia kissanelämää. Tämä mahdollistuu sillä, että toimintamme perustuu kahden osoitteen malliin. Pojat asuvat omassa kodissaan, tytöt omassaan. Tämän järjestelyn ansiosta jokaisella kissalla on mukavat elinolosuhteet ja riittävästi tilaa.