Marjametsän kissala

FI*Marjametsän on suhteellisen uusi kissala Ylivieskassa, Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa. Kuten nimestä voi päätellä, kissalan rotuna ovat norjalaiset metsäkissat. Kasvattajanimi on hyväksytty FIFéssä 2.3.2015. Tällä hetkellä kissalan muodostavat pojat FI*FoxyPaw's Red Rover ja DK*Vorbeck's Machoi sekä tytöt SE*For Keeps Love Is A Battlefield, SE*For Keeps We Belong ja oma kasvattimme FI*Marjametsän Aura. Joukkoon on liittynyt myös Roopen jälkeläinen FI*WitSarin Elite, joka saapui täydentämään kilppariosastoamme toukokuun lopussa 2017. Elokuussa 2018 tyttölauma kasvoi vielä, kun S*Gunsmokes LaSalle Ruotsin Skellefteåsta muutti Ylivieskaan.

Heinäkuussa 2019 menetimme rakkaan Rikumme autuammille maille. Sen verran rankasti Rikun kuolema näytti Roopeen iskevän, että uusi kaveri oli Roopelle löydettävä nopeasti. Viime kesänä 10 vuotta täyttänyt Roope vaikuttaa taas tyytyväisemmältä, kun vuoden 2019 toiseksi viimeisenä päivänä Roope sai kaverikseen Tanskassa kasvaneen Masan (DK*Vorbeck's Machoi).

Kaikki kissamme ovat äärimmäisen tärkeitä perheenjäseniä ja elävät kanssamme normaalia kissanelämää. Tämä mahdollistuu sillä, että toimintamme perustuu kahden osoitteen malliin. Pojat asuvat omassa kodissaan, tytöt omassaan. Tämän järjestelyn ansiosta jokaisella kissalla on mukavat elinolosuhteet ja riittävästi tilaa.