CH FI*Marjametsän Lemmentähti

Marjametsän kissalan ensimmäinen pentue syntyi vuonna 2016 ja seuraava vuonna 2017. Sen jälkeen kasvatuksessa tuli pieni tauko, kun meni aika ja paukut sairastelleiden kissojen kanssa. Keväällä 2020 alkoi tuntumaan siltä, että nyt voisi suunnitella uutta pentuetta. Kaikki meni hyvin ja elokuun viimeisenä päivänä syntyi seitsemän pennun Kultahiput -pentue.

Jo ennen pentueen syntymää oli selvää, että jos sieltä tyttöpentuja tulee, niin sellainen tulee jäämään kotiin. Tyttöpentuja oli kolme, ja parin muuttujan jälkeen tilanne oli se, että Lemmentähti jäi meille. Kilppari on kilppari, joten eihän tuo Lemmikki ehkä se maailman kiltein kissa ole. Erittäin määrätietoinen tapaus, joka halutessaan menee läpi vaikka sen kuuluisan harmaan kiven. Joku kummallinen yhteys noilla kilppareilla näyttää keskenään olevan, sillä Lemmikki ja Aura ovat tällä hetkellä erottamaton kaksikko. Kun kaksi äkäpäätä on yhdessä, koomisilta tilanteilta ei voi välttyä.

Velipoikansa tapaan Lemmikki pääsi näyttelyihin vasta avoimessa luokassa. Valitettavasti se on näkynyt, sillä pientä ujostelua on ollut havaittavissa. Pitää vain toivoa, että ujostelu ja arastelu katoaa näyttelykokemuksen karttuessa.

Lemmikki järjesti melkoisen yllätyksen heti ensimmäisenä näyttelyviikonloppunaan. Ikää silloin oli hieman yli 10 kuukautta, mutta kumpanakin päivänä Lemmikki oli tuomarin paras edeten paneeliin. Seuraavassa näyttelyssä olikin jo ensimmäisen tittelin vuoro, kun Lemmikki valmistui Championiksi Kes-Kis:n näyttelyssä syyskuussa 2021.