SC FI*FoxyPaw's Trick Bag, DVM

8.10.2011 syntynyt FoxyPaw's Trick Bag eli Riku on ennättänyt reilun viiden vuoden ikään.

Ikää on tullut taas hieman lisää, mutta luonteeltaan Riku on edelleenkin äärimmäisen utelias ja leikkisä. Tässä talossa ei tapahdu yhtään mitään siten, ettei Riku olisi asiasta tietoinen. Riku on heti paikalla, jos jokin jossakin pikkuisen rapisee.

Vaikka Riku on periaatteessa nyt "aikuinen", on Riku edelleen melkoinen elohopea, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää päivittäin. Vastapainona on sitten tämä kehruukone-Riku. Välillä Rikua pitää rapsuttaa ja paijata oikein urakalla. Kiitokset hoidosta tulevat melkoisen isolla kehruuäänellä.

Riku on hyvin sosiaalinen, joten oudot ympäristöt ja uudet ihmiset eivät Rikua juuri hetkauta. Rikun kanssa on äärimmäisen helppoa olla näyttelyissä, sillä jotenkin vaikuttaa, että kissa oikein nautti huomion keskipisteenä olemisesta. Tuomarille pääsyä odotellessa Riku on kuin äitinsä eli pötköttää reporankana boksin päällä. Näin omistajan näkökulmasta Riku on helppo tapaus, sillä kissa suorastaan esittää itse itsensä.

Jotta homma ei menisi pelkäksi kehumiseksi, on Rikullakin huono puolensa. Välillä Riku on sellainen riiviö, että oksat pois. Riku kyllä tietää tekevänsä kiellettyjä asioita, mutta siitä huolimatta pitää hieman kokeilla kepillä jäätä. No, ainakaan vielä Riku ei ole saanut suurempaa tuhoa aikaiseksi. Ja pitää muistaa myös se, että kyllähän tietty jääräpäisyys kuuluu kissojen luonteeseen.

Rikun kanssa on tullut kierrettyä näyttelyissä melkosen ahkeraasti. Tulokset ovat olleet erinomaisia, sillä Best In Show -titteleitä on tullut jo viisi. Kaksi nuorten luokasta, ja kolme aikuisista. Edellisen kerran Riku oli Best In Show Kokkolan näyttelyssä maaliskuussa 2015.

Championin tittelin Riku saavutti syyskuussa 2012 Kuopiossa. International Championiksi Riku valmistui Helsingissä joulukuussa 2012. Grand International Championiksi Riku leimattiin kesäkuussa 2013 Tallinnassa. Supreme Champion Rikusta tuli Tampereella syyskuussa 2013.