SC FI*FoxyPaw's Red Rover

SC FoxyPaw's Red Rover eli Roope on 17.7.2010 syntynyt norjalainen metsäkissa ja samalla tämän talouden ensimmäinen metsäkissa.

Tuli silloin aikoinaan ihastuttua metsäkissaan juuri rodun suuren koon vuoksi. Toiveena oli suuri kissa, ja sellainen Roopesta on kieltämättä tullut, sillä pituutta ja painoa on melkein vaikka muille jakaa. Näyttelyuran aikana tuomarit ovat nimittäneet Roopen muun muassa Teräskissaksi ja Goljatiksi.

Roope on leikkaamattomaksi kolliksi julmetun suuri, mutta luonteeltaan niin kiltti, kuin kissa vain olla voi. Kaksi Roopea parhaiten kuvaavaa adjektiivia ovat ehdottomasti kiltti ja rauhallinen.

Roope hankittiin aikoinaan lemmikiksi, eikä näyttelyissä ollut tarkoitus käydä. Tuli kuitenkin kasvattajalle luvattua, että Roope käy näyttelyssä ainakin kerran. Sen verran hyvää palautetta kissa sai, ettei se ihan siihen yhteen kertaan jäänyt.

Mitä koti-Roopeen tulee, niin Roopen luonteesta on vaikea löytää moitittavaa. Ainoa lienee se, että syliin Roope ei tule. Roopea kylläkin saa rapsuttaa kyllästymiseen asti silloin, kun Roope itse niin haluaa. Tuo tapahtuu kuitenkin jossain aivan muualla kuin sylissä.

Roopen kanssa ei siis pitänyt käydä näyttelyissä, mutta eihän se ihan niin mennyt. Mitä Roope on näytillä ollut, ovat tulokset olleet erinomaisia ja Roope on saanut runsaasti kehuja niin tuomareilta kuin muilta kissaihmisiltä.

Championin tittelin Roope saavutti Kokkolan näyttelyssä 24.9.2011. International Championiin vaadittavat sertit puolestaan tulivat täyteen Tallinnassa 12.11.2011. Grand International Championiksi Roope valmistui Tampereella 19.5.2012. Supreme Championin titteliä pääsimme juhlimaan Tallinnassa 10.11.2012. Nyt Roope nauttii elämästään kotikissana, sillä edellisestä näyttelystä on vierähtänyt aikaa jo useampi vuosi.